Informační zdroj o lidské sexualitě

Bezpečný sex, antikoncepce, pohlavní nemoci


Místa pro sex – tipy, kde souložit

Snad každý z nás si zažil stereotyp ve vztahu. Většinou se stereotyp týká dlouhodobějších vztahů a ten zahání chuť na sex. V každém vztahu je totiž dobré zkoušet nové a nové věci a okořenit si trošku ten svůj sexuální život. Asi mi dáte za pravdu, že provozovat sex jen v posteli není to pravé ořechové.

Sex ve výtahu

Zkuste si zalaškovat ve výtahu. Nemá alarm a pro větší soukromí můžete zastavit mezi patry. Skvělou příležitost budete mít, až budete pomáhat kamarádovi se stěhováním. Zabarikádujte zadní i přední část výtahu krabicemi, ale nezapomeňte si nechat místo uprostřed. Většinou jsou to ale jen rychlovky.

Sex na pračce

Vaše pračka zvládne mnohem více vibrací, než kterákoli jiná věc ve vaší domácnosti. Když se posadíte na pračku, její pohyb se přenese do vaší pánve a nahradí vám tak obří vibrátor.

Sex v parku

Teplé letní měsíce se blíží ke konci, na krku máme podzim. Máte poslední možnost užít si někde v přírodě. Pokud se chcete vyhnout problémům, snažte se najít místo, kde vyloučíte ze hry kolemjdoucí.

Sex na pláži

Horký vzduch, šumící moře, písek, vy dva. Pokud se chystáte trávit dovolenou s partnerem u moře, určitě si neodepřete něco tak vzrušujícího jako sex na pláži. Milování na pláži je určitě nádherné, jen si dejte pozor na písek, ten se totiž dostane úplně všude.

Sex ve vodě

Mokrá kůže je mnohem citlivější, a proto by i vaše prožitky mely být silnější. Dokonce vám přitom nemusí vadit ani lidi, protože pod vodou není nic vidět. Voda navíc nadnáší, takže umožňuje vyzkoušet i polohy, na které jinak nemáte dostatek energie. Pro sex si však zvolte bazén nebo si pronajměte vířivku. Přírodní koupaliště, rybníky a podobné lokality by mohly vaší partnerce přivodit gynekologické problémy.

Dále čtěte:  HIV test - otestujte se sami

Sex v kině

Sex v kině je opravdu jen pro odvážné páry.  Nejlepší je si vybrat nějaký ten film, kam nechodí tolik lidí.

Sex v kanceláři

Zakázané ovoce, nejlíp chutná. A snad právě proto většina vztahů vzniká právě v zaměstnání. Nejideálnější je pracovní stůl a asi nejvíce vzrušující je stůl ředitele. Jen buďte opatrní, jelikož nikdy nevíte, kdy se může ředitel vrátit zpátky do firmy.

Sex v autě

Asi nejběžnějším způsobem je sex na zadních sedačkách. Čím větší auto vlastníte, tím pak máte větší možnost variant. Pokud máte rádi sex v autě a trochu se stydíte, tak nejlepší způsob je si pořídit zatemněná okna.





Napište nám komentář




↑ Nahoru